Amit a játékról tudni kell

Zöldi Ákos vagyok, a Földvigyázók csapatának tagja. Csatlakozz hozzánk, segíts megmenteni a Földünket! Túl nagy kihívás? Ne gondold! Nincs más dolgod, mint csökkenteni az ökológiai lábnyomodat – mi pedig segítünk ebben.

Azt kérded, hogy ez játék-e?

Bizonyos értelemben az! A Földvigyázók kalandjai azonban ennél jóval többről szólnak. Megtanulhatod, hogyan tehetsz a környezetedért, megismered azokat a technikákat, amelyek segítségével nemcsak a Földet kímélheted meg, de pénzt is spórolhatsz! Bár történtünk a fantázia szüleménye, az itt bemutatott eljárások, eszközök mind-mind valóságosak, te is használhatod őket otthon.

Ha regisztrálsz, akkor egy összefüggő kalandjáték részese lehetsz. Barátságot köthetsz Cilivel, Bélával és Ákossal, beléphetsz a Földvigyázók csapatába,  és egy-egy játék megoldásával egyre jobban csökkentheted ökolábnyomodat. Vagyis úgy élheted a mindennapjaidat, hogy közben vigyázhatsz a Földre.

Ha csak játszani szeretnél, ezt regisztráció nélkül is megteheted. Kattints a játéklistára, válassz játékot és szórakozz kedvedre!

Játékkal kapcsolatban további felvilágosítás kapható az info@zoldiakos.eu e-mail címen.

Jó versenyt, kellemes játékot kívánok: Zöldi Ákos

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.